Konfiguratorn för Vertikala Lagerhissar

Här kan du själv bygga din hissautomat. Börja med att välja vilken modell du vill ha genom att klicka på någon av knapparna här nedan.

Compact Lift

Compact Lift - Weland Solutions

En traditionell hissautomat som snabbt och effektivt hanterar ert gods. Compact Lift är lika bra för stora volymer av mindre artiklar som till utrymmeskrävande och tunga produkter.

Compact Twin

Compact Twin - Weland Solutions

När tiden är den viktiga frågan är Compact Twin det naturliga svaret. Genom att hantera två lastbrickor i samma sekvens med en bricka i vänteläge och en i plockposition kan plockhastigheten mer än fördubblas.

Compact Double

Compact Double - Weland Solutions

Med Compact Double utnyttjas golvytan ännu mer effektivt. Hissautomaten med dubbla lastbrickor i djupled innebär större lagringsyta per kvadratmeter golvyta, med bibehållen effektiv hantering.

Mått, kapacitet, och antal

Här väljer du vilken bredd, djup, och höjd hissautomaten ska ha. Du kan även välja hur många hissar du vill ha.

Konfigurera hissöppning

Välj hissautomatens utrustning

Fyll din hissautomat med lastbrickor

Välj godsets höjd och antal lastbrickor.

Ej exakt placering.

Sammanställning

Grattis! Du har just byggt färdigt din hissautomat / hissinstallation. De grå rektanglarna mellan hissarna är s.k. pilastrar som ger din hissinstallation ett snyggt intryck när hissarna står bredvid varandra. Vill du ändra något i din konfiguration kan du skrolla upp på sidan och gå igenom stegen igen. Vill du ändra mått på dina hissar/din hissautomat så klicka du på knappen "Gör en ny offertförfrågan" längst ner på sidan.

Dina kontaktuppgifter

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och klicka på "Skicka offertförfrågan". Systemet kommer automatiskt skicka dig ett bekräftelsemejl med en produktspecifikation på din önskade hissautomat. Hittade du inte vad du sökte? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Gör färdigt de föregående stegen för att skicka offertförfrågan.

Gör en ny offertförfrågan

Glöm inte att våra professionella säljare kan hjälpa dig att ta fram den bästa lösningen.